Onderhoud en renovatie in Zaandam

JCC Cheyenne onderhoud en renovatie heeft als werkgebied Zaandam en omgeving en is gespecialiseerd in drie vakgebieden, die naadloos op elkaar aansluiten waardoor wij voor onze klanten in Zaandam en omstreken een allround dienstenpakket kunnen verzorgen, inzake bouwwerkzaamheden, glaszetten en gevelrenovatie.
Onderhoud en renovatie in Zaandam

In ons wisselvallige Nederlandse klimaat vallen panden in Zaandam ten prooi aan allerlei weersinvloeden, wat aan de buitenzijde van de woning als gevolg kan hebben dat er aantastingen plaatsvinden, wat ten koste gaat van de aanblik van het pand.

Ook de binnenzijde van een pand heeft te lijden van slijtage door bewoning of werkactiviteiten. JCC Cheyenne in Zaandam heeft een gedegen kennis van en een jarenlange ervaring in het oplossen van deze problemen door een professioneel onderhoud en herstel. Door een gedegen inspectie traceren wij de schade en zorgen voor een deskundig herstel of, indien dit niet mogelijk blijkt voor een volledige vervanging.

Een optimaal resultaat wordt bereikt doordat JCC Cheyenne onderhoud en renovatie alleen gebruik maakt van kwaliteitsmaterialen en zich voortdurend op de hoogte houdt van veranderende producteigenschappen en werkwijzen.

Wij hechten veel waarde aan het belang van de individuele klant, wij houden hier altijd rekening mee en streven altijd naar een perfecte service. In geval van calamiteiten zorgen wij ervoor dat een deskundige medewerker snel ter plaatse is om de problemen afdoende te verhelpen.

Met regelmatig onderhoud bereikt u een waardebehoud van uw pand en voorkomt u ernstiger problemen in de toekomst, u kunt goed onderhoud beschouwen als een zinvolle investering, die u op termijn terugverdient.

BEGLAZING IN ZAANDAM

JCC Cheyenne onderhoud en renovatie in Zaandam is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten beglazing. Een aanzienlijke energiebesparing kan bereikt worden door het aanbrengen van isolatieglas, waarvan ComfyTherm een goede naam heeft opgebouwd als een zeer goed isolerend glas, waardoor u ook bijdraagt aan het milieu door een beperking van de CO2 uitstoot.

Voor toepassingen die zwaarder belast worden, zoals douchecabines, tafelbladen, balustrades en deuren bestaat er een risico van verwondingen bij glasbreuk. Hiervoor passen wij hardglas toe, ingeval van glasbreuk valt het glas uiteen in kleine blokjes, die geen verwondingen veroorzaken.

Neem contact op

JCC Cheyenne,specialistenin bouw en verbouw

Wij zijn specialisten in bouw en verbouw.

Onze diensten

Contact informatie

AGerrit Bolkade 66,
1507 BR Zaandam

T 075-6148712

M06-25075555

Werkzaam in heel Nederland

JCC Image is zelfs wereldwijd beschikbaar.