Onderhoud en renovatie in Amsterdam

JCC Cheyenne onderhoud en renovatie in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in een drietal vakgebieden die goed op elkaar aansluiten, waardoor wij voor onze klanten in Amsterdam en omgeving een compleet pakket aan diensten kunnen bieden op het gebied van bouwactiviteiten, glaswerkzaamheden en gevelrenovatie.
Onderhoud en renovatie in Amsterdam

Uw pand in Amsterdam staat voortdurend bloot aan ons wisselvallige Nederlandse klimaat, wat aan de buitenzijde van de woning leidt tot aantastingen, waardoor de uitstraling van een pand negatief wordt beïnvloed. Ook de binnenkant van een woning of bedrijfspand staat bloot aan slijtage door bewoning of werkzaamheden.

JCC Cheyenne heeft een ruime ervaring en expertise opgebouwd in de loop der tijd om een woning of pand in Amsterdam en omstreken effectief en duurzaam te onderhouden. JCC Cheyenne bouw spoort de oorzaken minutieus op en verhelpt deze op professionele wijze, indien nodig gaan wij over tot vervanging, waarbij wij uitsluitend gebruikmaken van kwaliteitsmaterialen.

Bij alle werkzaamheden luisteren wij goed naar de wensen en behoeften van de cliënt, service voeren wij hoog in het vaandel. Ingeval van calamiteiten zorgen wij ervoor dat een ervaren specialist snel ter plaatse is. Onze medewerkers zorgen ervoor dat hun vakkennis goed op peil blijft door bij- en nascholing, zodat u altijd verzekerd bent van een vakkundige aanpak van uw project.

Door regelmatig onderhoud bereikt u een waardebehoud van een pand en voorkomt u mogelijke toekomstige problemen, de investering verdient zich als het ware zelf terug.

BEGLAZING IN AMSTERDAM

Het plaatsen van allerlei soorten beglazing is een specialisme van JCC Cheyenne onderhoud en renovatie in Amsterdam. Een huis dat wordt voorzien van een isolerende beglazing kan een aanzienlijke energiebesparing opleveren, daarbij werkt deze ook geluidsisolerend

Voor zwaardere toepassingen zoals tafelbaden, balustrades, douchecabines en deuren is hardglas beschikbaar, dit biedt een goede bescherming tegen verwondingen bij glasbreuk, het glas valt dan in kleine, niet scherpe blokjes uiteen.

ComfyTherm glas wordt tegenwoordig veelvuldig toegepast, u kunt dit zien als het ultieme isolerende glas, wat dus zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en waarmee u ook een bijdrage levert aan het milieu door minder CO2 uitstoot.

Neem contact op

JCC Cheyenne,specialistenin bouw en verbouw

Wij zijn specialisten in bouw en verbouw.

Onze diensten

Contact informatie

AGerrit Bolkade 66,
1507 BR Zaandam

T 075-6148712

M06-25075555

Werkzaam in heel Nederland

JCC Image is zelfs wereldwijd beschikbaar.