JCC Gevel

JCC Gevel

Uw visitekaartje en het onze

JCC Bouw voert allerhande onderhouds- en renovatiewerk uit. Vaak in combinatie met glas- of gevelwerkzaamheden. Zo kan een klus optimaal gepland worden, en heeft u het gemak van één aanspreekpunt.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

GEVELREINIGING

Met ComfyTherm® heeft JCC zijn gamma uitgebreid met glas dat een authentieke uitstraling combineert met de hedendaagse prestatie-eisen.

Een gevel is altijd overgeleverd aan de elementen. Dat betekent dat alle materialen – of het nu hout, beton, aluminium of hardsteen is – bedreigd worden door vocht, oxidatie, erosie of begroeiing. Ook graffiti kan het voorkomen van een pand ernstig aantasten. JCC Gevel heeft diverse technieken in huis om uw gevel weer een schoon aanzien te geven. Van een hogedrukstraal met micronevel tot reconditionering en het conserveren van de originele bouwmaterialen. Ook kunnen we een anti-grafitti-coating aanbrengen die reinigen eenvoudiger maakt en de gevel beschermt tegen blijvende aantasting.

GEVELRENOVATIE

Niet alleen de elementen, ook de tijd doet z’n werk. En omdat er niet wordt gebouwd voor de eeuwigheid, zijn herstelwerkzaamheden op den duur vaak onvermijdelijk. JCC Gevel vervangt of herstelt metsel- en voegwerk, kan betonreparaties en schilderwerkzaamheden uitvoeren en kitwerk vervangen. Dit alles met de grootste zorgvuldigheid en de beste materialen, zodat uw gevel weer jaren mee kan.

Neem contact op

JCC Cheyenne,specialistenin bouw en verbouw

Wij zijn specialisten in bouw en verbouw.

Onze diensten

Contact informatie

AGerrit Bolkade 66,
1507 BR Zaandam

T 075-6148712

M06-25075555

Werkzaam in heel Nederland

JCC Image is zelfs wereldwijd beschikbaar.