JCC Bouw

Onderhouds- en renovatiewerk door JCC Bouw

Alle soorten onderhoud en renovatie

De gevel is het gezicht van uw woning of bedrijfspand. Bovendien kijkt u er zelf ook dagelijks tegenaan. Reden genoeg om de gevel mooi te houden. Door uw gevel met regelmaat te reinigen en tijdig te onderhouden, voorkomt u verdere schade en blijft uw gevel representatief. Voor úw pand en voor ons vakmanschap.

alle soorten onderhoud en renovatie

KLEIN EN GROOT ONDERHOUD

Ieder pand heeft vroeg of laat onderhoud nodig. Aan de buitenzijde staat een huis bloot aan weer en wind, binnen wordt het intenstief gebruikt voor bewoning of werk. En dat laat z’n sporen na. JCC heeft ervaring met alle soorten onderhoud. Last van een lekkende dakgoot of een vastgelopen ventilatiesysteem? JCC Bouw pakt direct de oorzaak aan en vernieuwt aangetaste materialen.

RENOVATIE

Als u ergens langer woont, veranderen uw woonwensen. Uw gezin wordt groter of kleiner en een muurtje meer of minder kan dan net het verschil maken. JCC Bouw is u graag van dienst bij grote en kleine projecten. Of er nu een keuken geplaatst moet worden of een open haard verwijderd. Bij grotere renovatieprojecten heeft JCC Bouw een coördinerende rol, en kan zo de diverse werkzaamheden goed op elkaar afstemmen.

Neem contact op

JCC Cheyenne,specialistenin bouw en verbouw

Wij zijn specialisten in bouw en verbouw.

Onze diensten

Contact informatie

AGerrit Bolkade 66,
1507 BR Zaandam

T 075-6148712

M06-25075555

Werkzaam in heel Nederland

JCC Image is zelfs wereldwijd beschikbaar.